INTRODUCCIÓ

Oriol Saltor treu als 40 anys el seu primer disc en solitari; no acaba d’arribar ara al món de la música, té una àmplia trajectòria com a guitarrista del popular grup de pop-rock en català “La Porta dels Somnis” i del duet “Saltors”. Ha produït una vintena d’àlbums d’artistes i ha enregistrat nombroses gravacions com a músic de sessió.

Es considera un guitarrista de rock amb influències, però certament s’ha convertit en un músic polifacètic que fa sonar la guitarra amb personalitat en el blues, el country, el pop, el rock o el jazz entre d’altres.

En aquest disc ens mostra una nova cara: 12 peces instrumentals interpretades amb una guitarra clàssica, versions d’artistes com Eric Clapton, Paul Simon o Beatles i cançons pròpies que passegen entre la guitarra “fingerpicking” del “ragtime”, la guitarra clàssica i la sonoritat de la guitarra flamenca.

Portada del disc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s